European Food and Table Manners Courses .. การอบรมอาหารยุโรปและมารยาทบนโต๊ะอาหาร (EFTM)

….

This month will be busy as we host seven EFTM Courses at I-TIM!

Proper table manners and fine dining etiquette can be tricky for the best of us. Which fork to use? Where does the napkin go? What to do with your hands? Fear not! Our resident Food & Beverage Instructor will answer these and dozens of other common questions in an entertaining and informative lesson delivered in English and Thai! 

After the introductory lesson, students will put their formal manners to use while enjoying a delicious European three-course meal prepared and served by our hospitality students. 

When making a good impression could mean getting that promotion or signing that contract, it's the little details that make a big difference!  Give your students an early advantage with this essential and often-overlooked skill! 

..

เป็นเดือนแห่งความวุ่นวายอย่างแน่แท้ เพราะที่สถาบันไอทิมจัดการอบรม EFTM 7 ครั้ง !

มารยาทบนโต๊ะอาหารและการรับประทานอาหารระดับภัตตาคารอาจดูยากสำหรับเรา ควรใช้ส้อมคันไหน ผ้ากันเปื้อนวางที่ไหน วางมือที่ตำแหน่งใด จงอย่ากังวลอีกต่อไป! ครูผู้สอนแผนกอาหารและเครื่องดื่มของเราจะตอบข้อสงสัยเหล่านี้และคำถามอื่นๆ อย่างมีสีสันและมีสาระ สอนเป็นภาษาอังกฤษ หรือ ภาษาไทย (หรือสองภาษา)!

หลังจากบทเรียนแนะนำ นักศึกษาจะนำมารยาททางการเพื่อนำไปใช้ระหว่างที่เพลิดเพลินไปกับมื้ออาหารสามรายการสไตล์ยุโรป เตรียมและเสิร์ฟโดยนักศึกษาสายงานบริการ

เป็นที่ทราบกันดีว่า เมื่อคุณสร้างความประทับใจ อาจหมายถึงการเลื่อนตำแหน่ง หรือการเซ็นสัญญา ซึ่งเรื่องเล็กๆ น้อยๆ เหล่านี้ทำให้เกิดความแตกต่างมาก!  สร้างความได้เปรียบแก่นักศึกษาของคุณด้วยทักษะที่มีความจำเป็น แต่มักถูกมองข้าม!

….

Will Ambeault